Gezondheid

What Nutrition Questions Can Do For You

Voedingsadvies

 

Met welke voedingsadvies kan een diëtist helpen?

1. Meer dan 200 geneesmiddelen zijn goedgekeurd voor de instelling Gewichtsverlies.

2. Alle medicijnen moeten worden ingenomen zoals voorgeschreven.

3. Toelating tot een instelling en medische goedkeuring moeten worden besproken.

4. Wanneer u verandert, zorg er dan voor dat informatie in het dossier wordt bijgehouden over de reden van de verandering en voor hoe lang.

5. Ga na of u zich tot een bepaalde zorgverlener of instelling aangetrokken voelt of juist vermijdt.

6. Stel vragen over complicaties, bijwerkingen en interacties.

7. Bel voor voorraden, diarree, en dieet geschiedenis.

8. Denk na over de meest effectieve strategieën voor gewichtsverlies.

9. Als een maaltijd wordt aangeboden, bekijk de maaltijd en vraag hoe de maaltijd is bereid. Zorg ervoor dat de maaltijd u geen hongergevoel geeft.

10. Vraag wat voor soort snack, inclusief ijs, en drank, u eventueel moet nemen.

11. Geef uzelf de tijd om over de maaltijd na te denken. Schrijf het op als dat nodig is.

12. Denk eraan dat er TENT-ziekten zijn die problemen kunnen geven voor de zwangerschap.

13. Zorg dat u zelf goed uitgerust bent en roep zo nodig hulp in.

14. Als u wordt opgenomen, doe dan een verzoek om aan het bed te mogen spreken. Bedenk: het zit allemaal in het hoofd en naast de kwestie.

15. Bedenk: er zijn koekjes verkrijgbaar, niet alleen om de honger te stillen, maar ook om het geheugen te stimuleren en u te concentreren.

16. Bedenk verschillende manieren waarop u de informatie die u al weet, kunt overnemen. Bijvoorbeeld: misschien kunt u uw arts herinneren aan de stappen die u tijdens uw zwangerschap hebt gevolgd.

17. Vergeet niet dat u altijd om meer informatie kunt vragen, als u die nodig hebt.

18. Als u hier toch bent, zorg er dan voor dat u uw temperatuur opneemt. Als die niet binnen de richtlijnen valt, laat het de arts dan weten.

19. Wacht niet tot u de afspraak nodig heeft; het kan te laat zijn.

20. Wij raden u aan met deze afspraak te beginnen voordat u bevalt, hetzij in het ziekenhuis of na ontslag.

21. Wij raden u aan een lijst mee te brengen van alle medicijnen die u gebruikt, evenals vitaminen of supplementen. Dit geldt ook voor voedingssupplementen.

22. Breng een lijst mee van uw medische geschiedenis, inclusief problemen, ziekenhuisopnames en operaties.

23. De expertise van uw voedingsspecialisten is belangrijk. Tijdens het bevallingsproces raken veel vrouwen uitgedroogd. Dit is vooral een probleem als u een breedspectrum- of pijnstillersupplement neemt.

24. Aangezien dit een consultatie is en geen medisch onderzoek, is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan uw eigen gewaarwording. Is er iets dat u kunt doen om uw bevalling te versnellen? Vergeet niet te vermelden welke medicijnen u gebruikt en op welke manier ze zouden kunnen worden ingenomen.

25. Als u na het onderzoek geen problemen heeft, plannen we een vervolgbezoek.

26. Het kan zijn dat wij u vragen om uw geplande bevallingsdag te beschrijven. Houdt u hier rekening mee, zodat wij uw verloskamer kunnen profileren.

27. Nadat u bent opgemaakt voor een bevallingsplaats, plannen we bevallingsafspraken in. Neem voor de zekerheid uw maten en die van uw gezin op voor deze afspraken.

28. Aangezien u tijdens de bevalling onder streng toezicht staat, kunt u deze afspraken het beste in de buurt van uw arts maken, zodat er zo min mogelijk verwarring ontstaat.

29. Als een geplande afspraak u in de schoot valt, zal deze zeker worden afgewezen als het niet uitkomt.

30. Wees realistisch over uw medische procedure. Ja, de dokter kan duur zijn. Maar niet alle medische ingrepen worden door de verzekering gedekt.

31. Als uw uitgaven niet zijn wat u verwacht, hebt u misschien niet genoeg geld om de rekening van de dokter te betalen. U zult dit probleem niet hebben als u aan bepaalde uitgaven voldoet. U zult merken dat u tijdens de bevalling wel wat geld beschikbaar hebt. Bereid u voor om er een deel van uit te geven.

32. Wees realistisch over uw herstelperiode. Wees er zeker van dat u het zich kunt veroorloven voordat u zich aan deze ingreep onderwerpt.

33. Als u meer tijd nodig heeft dan in uw afspraak is ingepland, vraag dan of uw afspraakkosten verdubbeld kunnen worden. Nogmaals, vraag of een 2e bezoek kan worden gepland.

34. Als u het gevoel heeft dat u van een eerder cerebrale toestand naar een meer benauwde/apartner toestand stijgt, kan het zo zijn. Vraag opnieuw om verhogingen om bij uw honorarium op te tellen.

35.

Leave a Reply

Your email address will not be published.