Gezondheid

Wat zijn je grootste

Bewust leven

 

 

 

 

Intuïtief zijn de meesten van ons in staat uit te vinden wat de tegenovergestelde emotionele toestand zou zijn “die gelukkig zou zijn”, maar veel mensen worstelen met wat dat betekent en waarom.

Om je te helpen met je angst, pijn, stress en verwarring, ga je verschillende manieren verkennen om de wereld te zien, en hoe ieder van ons met elkaar verbonden is.

Twee belangrijke componenten van welzijn zijn verbondenheid en nieuwsgierigheid. Als je openstaat voor ervaringen en om meer te leren, creëer je een omgeving die je productiviteit en bedachtzaamheid stimuleert. Ja, als je net onder het oppervlak van je huid graaft, kun je ontdekken dat je een spijsverteringsstoornis hebt. Door een gezondheidsdeskundige te bezoeken die gespecialiseerd is in spijsverteringsstoornissen, neem je een aanknopingspunt dat voorheen misschien stil was gebleven. Een bezoek aan een holistische gezondheidsbeoefenaar zal een uitstekende manier zijn om je te helpen dit lichaamsdeel te begrijpen en te onderzoeken.

Vreemd genoeg is het niet altijd een grap wanneer een beoefenaar met je probeert te communiceren. Een beoefenaar kan je een vraag stellen, en hoewel het misschien niet iets is wat je in gedachten had, kan het iets duidelijk maken als je bereid bent om je open te stellen. Inurl: “Wat zijn je grootste mislukkingen?” zou een gepast antwoord kunnen zijn. Bewustwording op dit gebied stelt je in staat om kritisch te onderzoeken wat je misschien verwaarloost.

Bij de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is de mislukking in de bovenstaande zin eigenlijk een perfecte synchroniciteit. Het verbindt mooi het verleden met het heden, het heden met de toekomst – tegelijkertijd. Een succes in de toekomst is een indicatie dat onze inspanningen voor gezondheid en welzijn werken.morbidmind.com post Deel 2 zal gaan over hoe we het verleden kunnen gebruiken om een succesvol pad naar gezondheid en welzijn te creëren.

Vergeet niet dat je niet alleen bent. Als je dit artikel leest, zijn er miljoenen anderen die met soortgelijke problemen worstelen. En dat er hulp beschikbaar is. Een succesvolle weg naar gezondheid en welzijn is en blijft, zoals wijlen de grote Jack LaLanne ooit zei… ” …om eenvoudig… eenvoudig… eenvoudig!”

Nu, wat ook je huidige religie, cultuur, geslacht, ras, nationaliteit, of opleidingsniveau is, vraag jezelf af: maak ik een proactieve inspanning om de categorie van mijn leven te definiëren?

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.