Gezondheid

Wat zijn de Symptomen van hormonen

Hormonale schommelingen

 

 

 

 

Een onevenwichtige hormoonhuishouding kan soms worden veroorzaakt door een niet goed functionerende alvleesklier of een niet goed functionerende lever, met als gevolg dat de alvleesklier niet genoeg insuline of te veel of te weinig van de reducerende hormonen aanmaakt waardoor er hormonale schommelingen ontstaan.

Monale onevenwichtigheid kan niet worden ontdekt of is moeilijk te analyseren voor meerdere jaren, omdat de symptomen zeer gemeen met veel ziekten. Enkele van de meest voorkomende symptomen die met deze aandoening worden geassocieerd zijn slapeloosheid en nachtelijk zweten, depressie en lichte koorts, spijsverteringsproblemen, de symptomen kunnen ook buikpijn omvatten, de symptomen kunnen variëren, maar omvatten vaak ook de stoelgang. De meeste patiënten schamen zich om voor dit soort problemen een arts te raadplegen.

De behandeling van de aandoening is gericht op de behandeling van de onderliggende reden en noodzakelijk voor de controle en instandhouding van de symptomen, die op hun beurt het ongemak en de angst van de symptomen volledig zullen verlichten. De meeste mensen hebben het gevoel dat ze verkouden of grieperig zijn en denken dat het ongeneeslijk is, maar dit is een verkeerde indruk; deze aandoening kan gemakkelijk worden behandeld en ongeacht het tijdstip waarop zij zich voordoet, mag deze ziekte niet worden verwaarloosd en versterkt het besef dat gevallen van het oplopen van de aandoening niet mogen worden vergeten en onmiddellijk moeten worden behandeld en in acht genomen.

In het begin bestaan de symptomen uit vermoeidheid en een gevoel van niet lekker in je vel zitten, maar dit zal uiteindelijk verdwijnen naarmate de onderliggende reden van de onevenwichtigheid duidelijk wordt en er medicijnen worden genomen om de oorzaak van het probleem te corrigeren.

Als de symptomen eenmaal onder controle zijn, is er minder behoefte aan bezoeken aan de arts en is er minder medicatie nodig.

Hormoontherapie is ook een behandelingsoptie die kan worden gebruikt om de gevolgen van deze aandoening te verzachten en de symptomen volledig te elimineren. Deze therapie wordt toegediend door een gediplomeerd professional en via een gereguleerd programma kan hormoontherapie de patiënt helpen zijn levenskwaliteit te verbeteren door vermoeidheid en angst te verminderen.

Een andere optie voor de behandeling van de aandoeningen is chirurgie ofEndoscopische Thoracale Sympathectomie, wat een vorm van kinvergrotende chirurgie is. Bij deze operatie wordt het gecommineerde ( gecommitteerde ) gedeelte van de sympatheticiceps verwijderd, een gebied dat betrokken is bij een aantal verschillende regulerende/manipulerende functies. Daarom staat deze ingreep bekend als een Craniocobalamin Implantaat ( Implantaat voor de Verzorging van de Parotis schort ).

De keuze van de operatie moet aan de patiënt worden overgelaten en de gevolgen moeten worden bepaald door een zorgvuldig onderzoek van de beschikbare alternatieven en de voor- en nadelen van elk daarvan.

Aangeboren aandoeningen en ontwikkelingsstoornissen zijn niet het gevolg van een abnormaal gen of een aangeboren afwijking, maar kunnen worden voorkomen en gecorrigeerd. Dit is de reden waarom veel ouders ervoor kiezen hun kinderen niet te baren.Zodra de diagnose is gesteld, zijn er opties beschikbaar die kunnen helpen het probleem te corrigeren. De meest geschikte behandelingsopties kunnen alleen door de arts worden gekend en zijn gebaseerd op de laesies die aanwezig zijn. Hoewel iedereen wil geloven dat alle negatieve aspecten geen rol spelen, is het belangrijk te begrijpen dat elk aspect van de gezondheid van elkaar afhankelijk is en het bestaan van een werkende haai-darm vereist.

zelfhulp is de sleutel tot het verminderen van een aantal negatieve aspecten van de gezondheid en op zijn beurt zal onze haaienbuik ook een aantal symptomen verminderen die door de aandoening of de gevolgen ervan kunnen worden veroorzaakt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.