Gezondheid

Wat kunt u verwachten tijdens uw revalidatie

ZZP er zorg

 

 

 

De gerenommeerde instelling zal in detail uitleggen wat er tijdens de individuele zorg zal worden gedaan. Zo zal de patiënt bij aankomst worden gecontroleerd en vervolgens steeds meer specifieke informatie krijgen over wat er tijdens de individuele zorg zal gebeuren. De zorg die u verleent kan worden kan via een ZZP’er gaan of een zorgcentrum.

Er is gewoonlijk een verblijfsperiode voordat u weer actief kunt worden. Weer mobiel worden betekent rondlopen. Dit stelt uw verzorgers in staat uw toestand te beoordelen, op uw behoeften in te spelen en op plotselinge veranderingen in uw toestand te reageren. Dit voorkomt het immobiliserende effect van het gips/de mitella enz. dat nodig kan zijn voordat u weer naar huis kunt. Uw verzorgers zullen ook rekening houden met uw vermogen om aanwijzingen op te volgen en u vragen om uzelf te herhalen als u de kamer uitloopt.

U krijgt een beoordeling van uw capaciteiten voordat u wordt opgenomen. Het is op dit moment dat de faciliteit een grondige evaluatie van uw capaciteiten met de arts uitvoert. Tijdens de beoordeling zal de arts uw medische geschiedenis bekijken en uw lichaam onderzoeken om te garanderen dat er geen gezondheidsproblemen zijn. Uw verzorgers zullen een nauwkeurige diagnose stellen op basis van de verstrekte informatie.

Verwacht niet dat u in staat bent om met uw verzorgers te communiceren. Tijdens het herstel is het waarschijnlijk dat sommige van uw motorische vaardigheden nog onhandig zullen zijn. Toch moet u niet verwachten dat u volledig begrijpt wat er aan de hand is. Het is het beste dat u kennis maakt met uw thuiszorgverlener voordat u de zorg aanvaardt.

Als het gaat om uw revalidatie, ligt de nadruk op privacy. Daarom wilt u niet dat anderen weten dat u herstellende bent, ook al zijn behandelplannen noodzakelijk om u weer terug te krijgen bij uw dagelijkse bezigheden. Tijdens uw revalidatie zal er een beroep worden gedaan op uw familie om plannen om u heen te maken. Denk hierbij aan wie er wordt opgeroepen, herkenning van wanneer het eten wordt geserveerd, wie voorrang heeft bij het eten, wie mee mag doen aan bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld wat te doen bij een bezoek aan een supermarkt.

Afhankelijk van uw revalidatieprogramma kunt u een diëtist toegewezen krijgen of iemand die speciaal is opgeleid om met u te werken. Dit zorgt ervoor dat u de beste gezonde maaltijden en tussendoortjes krijgt terwijl u herstelt. Hoe beter u bent voorbereid en opgeleid, hoe groter de kans dat u uw revalidatie met succes zult afronden.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.