Gezondheid

Wat is een goede levenscoach?

Life coach Utrecht

“A” is voor kleding

Wanneer u een levenscoach ontmoet, betaalt u niet alleen voor zijn of haar diensten. In feite hoeven medewerkers van een coach niet echt iemand anders te zijn dan wat ze nu zijn.

Laten we eens kijken naar banen waar vaak een outfit bij komt kijken. Iemand die werkt voor de luchtverkeersleiding in New York City hoeft niet de nieuwste kleren en juwelen aan te hebben om een goede indruk te maken. De fotograaf/ster die bij de National Geographic werkt, hoeft geen mode-icoon te zijn. Je kunt ze een beetje hulp bieden om zich te kleden zoals ze dat nodig hebben om te werken.

Dezelfde ideeën gelden voor een levenscoach. Een levenscoach hoeft niet per se iemand te zijn die congestioneel is. Een goede klant wordt gevraagd naar kleine details, zoals de leeftijd van zijn kinderen. Je vermeldt specifiek dat de job van de volgende maand op een andere afdeling zal zijn. Een goede baan kan je afschrikken. Dat doen de meeste banen. Maar bij een levenscoach heeft de angst minder te maken met de baan en meer met de verandering van de mensen die erbij betrokken zijn. Dat is een grote hulp.

“Wat is een afspraak? Dat is stom. Ze bellen elke minuut dat ze niet bij je zijn– zelfs tijdens de lange lunchpauze.” Zo beschreef een levenscoach een afspraak voor een van zijn cliënten. Wie kan alleen zijn met een belangrijke boodschap? Stel je de eis voor, dan de kans!

“Wat zijn de kosten? De meeste coaches werken voor een penny per dag. Wist je dat de gemiddelde coachklant minder dan $50 per maand kost? De meeste coaches ‘zouden willen’ dat ze zo goed waren als de betaalde baan van een hond.” Gezien het reizen dat nodig is om naar veel marktgebieden te rijden, zou het financiële succes van een levenscoach onbetaalbaar zijn.

Het feit dat u eigenaar bent van een bedrijf kan leiden tot schadelijke resultaten voor uw goederen en diensten of voor u en uw werknemers. U draagt uw visitekaartjes, en uw advertentiebureau geeft informatie vrij in de meeste kranten en tijdschriften. Uw persoonlijke leven is gevuld met oppervlakkigheid, waarbij het mensen niet interesseert wat u van hen vindt of wat u voor hen wenst. U besteedt tijd en energie aan de voorbereiding om te antwoorden op vragen van mensen over “uw bedrijf?” Je bedrijf is je broodwinning en je hebt een leven buiten je werk. Dat verandert. Verandering komt door een afspraak met een life coach. Al na een paar maanden vragen steeds meer klanten naar wat je doet en hoe je hen kunt helpen helderheid en richting te vinden.

Een interview

De waarheid is dat we allemaal op de wereld op zoek zijn naar een zekere mate van innerlijke harmonie. Veel mensen willen meer: meer vreugde, meer tijd, meer steun, meer geluk, meer geld, meer van alles. De enige zekere manier om de vervulling te vinden die je zoekt is om in de interactie met anderen en met jezelf te stappen als een volledig potentieel. Dit is je tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Door levenscoach te worden, heb je een kans om de kracht die je wenst in de wereld te vergroten.

Velen van ons zijn op zoek naar antwoorden die niet bestaan, net als de vele mensen die een antwoord zoeken op de vraag – “Wat is een goede levenscoach?” Je kunt je niet voorstellen wat er allemaal te bieden is. Misschien komt er een goede getuigenis naar boven die je begrijpt. Of misschien een belangrijk moment om te delen met de mensen met wie je gaat communiceren.

Maak een afspraak met de mensen die er toe doen, die u aantrekken. Maak een afspraak om niet teleurgesteld te zijn in normale persoonlijke selecties, maar heb de moed om die dingen te vragen die niet iedereen in zijn leven doet. Beslis wat je wilt. Leg deze visie vast in een levensdagboek.

Wil je meer vrienden, hechtere relaties, je meer vervuld voelen? Het potentieel voor meer geluk schuilt in jezelf. De enige persoon die dat kan laten gebeuren ben jij. Bovendien bent u degene die het meest voor u betekent. Met een verbintenis om te delen met de belangrijke mensen in uw persoonlijk leven, plus het maken van een plan voor de toekomst, kunt u alles zijn waar u ooit van hebt gedroomd en wat u momenteel bijdraagt aan de wereld.

Je kunt je waarden eren in dit proces. Als u probeert uw behoefte om u zorgen te maken te veranderen, zult u baat hebben bij het ontdekken van innerlijke vrede. Als je vreugde en kalmte uitdrukt in een moeilijke situatie, ben je in staat je creativiteit en competentie tot uitdrukking te brengen. Als je een levenscoach wordt en anderen helpt het beste van zichzelf te geven en te worden, kun je zonder angst door het proces van persoonlijke groei gaan.

Wat heb je nodig om te beginnen zoeken naar een coach? We willen niet dat je uitdagingen negeert. We stellen voor dat je jezelf minimaal drie of vier vragen stelt over de coach. Als u niet zeker bent van uw antwoorden of van wat u waard bent, neem dan tijd met hem/haar door. Echter, je moet zeker zijn over de drie “weten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.