Gezondheid

Hoe te herstellen van een burn-out

Burnout re-integratie

Wanneer dit gebeurt, is de eerste stap om je stresscompensatie te onderzoeken door een schema op te stellen dat je in staat stelt je te concentreren op kwaliteitstijd om vooruitgang te boeken voor je carrière. Het is belangrijk je te realiseren dat je ervan kunt herstellen. Iemand die in staat is bedrust te houden, die weet dat hij of zij binnenkort naar het ziekenhuis gaat terwijl de stress nog in zijn of haar brein aanwezig is, zal een ongewenst persoon zijn om in de buurt te hebben. Dit geldt nog meer voor iemand die overwegend pijn lijdt en niet langer verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen herstel.

Er zijn normaal gesproken twee incidenten die ons vermogen om vooruitgang te boeken bij het herstellen van een burnout afsluiten. Ten eerste wordt de stress op zich ongezond voor je. Als het opgebruikt is, is het tijd om toe te geven en te beginnen met vooruitgang te boeken. Ten tweede, je laat jezelf overweldigen door voortdurende eisen.

Een persoon in beweging loopt meer risico, in zowel grote als kleine opzichten, om burn-out te raken dan iemand zou denken. Het soort inspanning wordt meestal als burnout gezien wanneer het optreedt na het ervaren van grote fysieke druk. In dergelijke gevallen is er sprake van afleiding en vermoeidheid. Het is het vermogen om van stress te herstellen dat een burnout zal voorkomen. Er zijn vier belangrijke stappen om herstel van stress te bevorderen:

1) Zoek en maak een lijst van uw persoonlijke sterke punten en uw toewijding om deze sterke punten naar voren te brengen.

2) Verminder de eisen en vergroot het vermogen om met stress om te gaan die in uw dagelijks leven voorkomen.

3) Laat een verleden van burn-out of een andere emotionele achteruitgang die je hebt meegemaakt, los. Dit stelt je in staat om gecentreerd te blijven in een positieve houding.

4) Vergroot uw eigen weerstandsvermogen. Emotionele veerkracht en wilskracht gecombineerd stellen u in staat u te verzetten tegen veranderingen die schadelijk zijn voor u, terwijl u erkent dat anderen gekwetst worden wanneer zij proberen af te wijken van uw gevoel van welzijn.

Dus, hoe kun je jezelf helpen om te herstellen van een burn-out? De lijst is simpelweg deze:

1) Ontwikkel een schema dat u in staat stelt elke dag en/of elke week korte periodes uit te rusten en te herstellen.

2) Verander voortdurend en zonder kosten uw werkaanpak om nieuwe dingen te leren. Het veranderen van uw gedragspatronen bevordert ook uw eigen handelen en verheldert uw denken.

3) Erken anderen die altijd in de weer zijn. Als u gebukt gaat onder voortdurende stress, kan dit gemakkelijk de gevoelens van prikkelbaarheid, isolement en wrok doen toenemen.

4) Blijf je gedragspatronen veranderen om nieuwe en positieve gevoelens op gang te brengen.

Bekijk ook de feiten over burn-out, want het is een reële bedreiging voor de baan van veel mensen. Bedenk dat burn-out een probleem is dat vrouwen meer treft dan mannen, omdat ze weinig inzicht hebben in burn-out als gevolg van stress op de werkvloer. Zorg ervoor dat je een burn out re/integratie hebt. U slaat de weegschaal door ten koste van de gezondheid van een vrouwelijke werknemer – haar fysieke, mentale en emotionele welzijn – en haar vermogen om productief en productief te zijn op het werk. Het gevaar van burn-out is ook uw eigen depressie, gebrek aan tijd en arbeidsvreugde, en uw eigen verklarende gevoelens.

Er zijn veel strategieën om met burn-out gevoelens om te gaan… versierende behandeling, psychotherapie, cognitieve therapie, of medicijnen, om er maar een paar te noemen. Vind de beste methoden om met burn-out om te gaan die voor jou het prettigst zijn. Soms is de beste manier zowel eenvoudig als praktisch. Omdat veranderingen in de omstandigheden in de wereld de neiging hebben om invloed uit te oefenen op uw omgangsstrategieën voor stress, zal het zorgvuldig onderzoeken van de manier waarop u uw omgang met stress heeft vormgegeven de meest efficiënte leerschool zijn om over te stappen op een nieuwere en meer betrouwbare benadering van functioneren. Hoe meer ontspannen u bent tijdens stressvolle gebeurtenissen, hoe meer informatie er beschikbaar is om verstandige beslissingen te nemen. Zorgen maken en angstig zijn is een verdedigingsmechanisme. Het weerhoudt je ervan de confrontatie aan te gaan of te reageren op je stress, en het volledig onder controle te houden.

Een burn-out doormaken betekent ernstige veranderingen in je leven doormaken, en je moet de stress die deze veranderingen met zich meebrengen kunnen beheersen. Succesvolle manieren om te vechten tegen stressletsel en burnout.

Voel je vrij om dit artikel te gebruiken, zolang het met eer wordt vermeld. Het werd geplaatst onder “Vereenvoudig je leven” http://SimplifyingYourLife.wordpress.com ruikt naar werk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.