Gezondheid

Hoe snel gewicht te verliezen

Afvallen Breda

Wanneer is de beste tijd om veranderingen in gewicht aan te brengen? Dit is moeilijk te zeggen omdat iedereen anders is. Je hoeft niet op de weegschaal te gaan staan om te weten wanneer je je gewicht moet aanpassen, want je lichaamsgewicht wordt meestal bepaald door waar je woont, wat je eet, en hoeveel je beweegt. U kunt snel afvallen als u thuis eet met maaltijden die gemakkelijk te portioneren zijn. Als u 10% van uw gewicht kunt verliezen, kan dat een goed uitgangspunt zijn.

Gewichtsverlies op een weegschaal is de gemakkelijkst waarneembare verandering, maar laat u daar niet door meeslepen. Laat u tegelijkertijd niet meeslepen in een tijdelijk gevoel van opgetogenheid. Als u eenmaal uw streefgewicht hebt bereikt, komt het meestal niet meer terug. Als u het gewicht er een paar weken (of maanden) af houdt, zal het langzaam weer op uw weegschaal verschijnen.

Als je te veel voedsel eet dat een hoog geografisch midden bevat, hoe weet je dan wanneer je gezond eet? Je weet wanneer je gezond eet als je geen trek hebt in een snack. Gedurende ons volwassen leven, vervangen we vet vaak door suiker. We “…schrikken [onszelf] op om ons hongerig te voelen door gedachteloos diep adem te halen voordat we naar bed gaan,” zegt Dr. James E. Snares. “Ons lichaam zit zo vol met glucose,” zegt Dr. Wayne Dyer, “maar niet in de smaak.” Door te leren hoe je weet wanneer de conditie gunstig is, kun je die soorten voedsel die je eet in de toekomst selecteren.

Ademhalen tijdens het zitten.Onze hersenen zijn voortdurend in dienst van onze volledige controle, dus het gaat een beeld zien van wat we willen dat het ziet. Als we proberen gezondere veranderingen te maken, moeten we ontspannen ademen. We moeten korte prolongaties nemen waar we maar willen. Bijvoorbeeld, als je probeert te stoppen met snacken, zou je willen stoppen met het korten van je niet-vette voedsel. Zoals Dr. Sbrald zegt: “Als je je hand op je mond kunt leggen om niet te bloeden, ben je er vanaf.”

De meeste mensen zullen merken dat hun lichaam gespannen begint te raken als ze aan gewichtsvermindering beginnen. U reageert op die spanning door ofwel te eten ofwel te drinken. Er zijn verschillende nuttige tips voor het proces van gewichtsvermindering. Het helpt om te weten wat voor regel je hebt: vet erin, vet eruit. Om deze regels te doorbreken, moet u bepaalde stappen volgen.

1. Kort abrupt. Til uw kin naar uw borst en til uw schouders hoog op. Je moet je vingers met je handen op de stang klikken. Het moet een beetje vreemd aanvoelen, omdat je hele lichaam hier mee bezig is. Zorg ervoor en glimlach terwijl je het doet.

2. Lang geleidelijk. We willen onze hele borstkas naar boven laten schieten. Dit moet comfortabel aanvoelen. Bereid je voor om je kin tegen je hoofd te houden, je schouders op te tillen, en ze dan weer te laten zakken. Dit is zeer gunstig omdat het je lichaam vertelt om van de voorkant naar de achterkant te gaan.

3. Kort, diep. Wanneer je een nieuw dieet of een nieuw trainingsprogramma volgt, moet je voortdurend veranderingen aanbrengen zodat je lichaam zich aanpast aan je nieuwe verandering. Voor gewichtsverlies kunt u veranderingen aanbrengen net in de hoeveelheid tijd die u ze om de zoveel tijd ziet. Elke dag dat je gaat wandelen/bewegen/je nieuwe gezonde voeding eet, zorg je ervoor dat je eet.

Er zijn veranderingen die mogelijk door een professional moeten worden geanalyseerd om te bepalen welke methode je moet gebruiken om zo min mogelijk gewicht te verliezen. Of je nu snel wilt afvallen of jezelf maanden de tijd wilt geven om resultaten te zien, het belangrijkste is dat je het proces minstens een uur per dag moet herhalen. Blijf dag in dag uit doorgaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.