Gezondheid

Hoe krijg je positieve chi-energie

Acupunctuur Voorburg

“Een dergelijke vaccinatietechniek, bekend onder de naam Chi Gong, kan worden omschreven als een ‘paradigma’ tegen Chi Gong-gerelateerde ziekte en aansprakelijkheid.” ( Zwitserland, 1977)

Je kunt je acupunctuurpunten aantikken om een positieve Chi energie te stimuleren die goede Chi energie in het lichaam creëert. Dit is de visie van de Geest, die een vitale rol heeft voor het menselijk ras. Als je je goed voelt, sta je meer open om andere positieve dingen om je heen te voelen.

Wat is de basisfunctie van het acupunctuur systeem?

De basisfuncties van het acupunctuursysteem zijn het ondersteunen van de centrale en autonome functie van het menselijk lichaam. De meridianen, het stelsel van meridianen in het lichaam, creëren voortdurend een negatieve Chi energie die interfereert met de positieve Chi energie die in het lichaam stroomt.

De effecten van negatieve Chi in het lichaam hangen af van de mate waarin deze meridianen geblokkeerd of doorgesneden zijn. De rest van het lichaam kan eronder lijden, omdat de samentrekking van de meridianen een onevenwichtigheid van de Chi energie veroorzaakt en daardoor ziekte veroorzaakt.

Door de meridianen te stimuleren tot positieve Chi, direct of indirect, komt het lichaam meer in balans. Hierdoor ontstaat positieve Chi energie, die helpt bij het goed functioneren van het lichaam.

Hoe wordt het gedaan?

De procedure vanuit genezend oogpunt vindt plaats door middel van genezingsoefeningen. De oefeningen kunnen eenvoudig zijn, en kunnen bijna overal gedaan worden. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om in bad te gaan en dan te baden met de energie van Chi of spanning en daarbij is er veel beweging van de handen en voeten.

Een van de beste oefeningen die men in elke situatie kan doen, is een wandeling in de natuur te maken en dan te denken aan de bladertakken die de zon aan de tak van een boom heeft gemaakt. Denk aan de takken. Voel de wind of de warmte van de zon op de bladeren. Loop langzaam, en ga terug naar de geur van de bladeren en de wind.

Om negatieve Chi energie, gecreëerd door acupunctuur, los te laten, kunt u subliminale affirmaties gebruiken. Bewaar de affirmaties die je hebt voorbereid in een map en bewaar ze ergens in je opstelling. De subliminale affirmaties moeten een affirmatie van Chi Chi Song bevatten.

Op deze manier staan de twee kanten van de hersenen met elkaar in contact en wordt het gemakkelijker om positieve Chi energie te kanaliseren naar het gebied dat het nodig heeft. Een andere manier om positieve Chi energie en Chi Song op te wekken is het inademen van de geur van bladeren en bloemen. Dit soort gevoel is zeer ontspannend.

Als u uw Chi Song wilt versterken, kunt u ook EFT proberen, of Emotional Freedom Techniques. U kunt ook gebruik maken van meditatie, visualisatie, affirmaties, therapieën zoals reflexologie, ionische binding, acupunctuur en hypnotherapie. Of u kunt ook technieken gebruiken met ontspannende muziek op de achtergrond, zoals de Reiki genezers.

Wat zijn de effecten van de verschillende technieken en wat is het effect van subliminale affirmaties op mijn Chi Song?

De positieve Chi energie die geproduceerd wordt is ook gunstig voor de Qi ( parken) van het lichaam voor genezing. Deze vorm van Chi energie helpt bij het verhogen van anti-oxidant niveaus, en helpt de verdediging van het lichaam tegen schade door vrije radicalen.

Om meer te lezen over Chi Gong en EFT, klik op de link hieronder.

 

lees meer

coaching Alkmaar 

Leave a Reply

Your email address will not be published.