Gezondheid

Het belang van Chinees

Chinese massage Tilburg

Het uitgangspunt van de tui-na massage is dat door lichamelijk contact en verlichting van omgevingsstress, uw lichaam beter in staat is zichzelf in evenwicht te brengen en te genezen. Tui-Na is ook bekend als Chinese lichaams-lucht, massage van de meridianen.

Waar het Engelse woord “tai” vandaan komt…

Gewoonlijk denken wij bij het woord “tai” gewoon aan “aanraken”, maar in bepaalde contexten, zoals in ziekenhuizen, zou men bij “tai” meer in het algemeen kunnen denken aan “aanraken en voelen”. Wat ook de oorspronkelijke betekenis van het woord moge zijn, we zien in de vertrouwdheid dat het aanraken van iets of iemand lichaamsbeweging en ontspanning is.

Dus waarom zou een dokter een Chinese massage nodig hebben?

Een traditionele en helende vorm van lichaamsvoedende kunst…

Vandaag leven we in een snelle wereld waar stress een onvermijdelijk deel van het leven is. Beroepsmatig moeten we goed uitgerust zijn, zodat we goede beslissingen kunnen nemen in ons beroepsleven. In ons persoonlijk leven is Chinese massage als stressbeheersingsmiddel ook noodzakelijk.

Jezelf uitdrukken, jezelf effectief uitdrukken…

We zijn allemaal geïntimideerd door onze waargenomen verschillen in lichaamsstructuren en spierfrequenties. Door de kracht van de aanraking te gebruiken, kunnen we onze gezondheid, vitaliteit, positieve houding, passie en interactie uitstralen naar de wereld om ons heen.

Wat te dragen, wanneer om te kleden…

Het is een soort slijtageslag om je hoed af te zetten en je zonnebril af te doen wanneer je nieuwe mensen ontmoet of een nieuwe omgeving binnenwandelt. Daarom is het belangrijk dat we van binnen voelen wie we zijn terwijl we dit doen. Door middel van Chinese massage kunnen we naar anderen communiceren wie we zijn en onze unieke smaak laten zien.

Ons lichaam heeft wat aandacht en verzorging nodig. Daarom moeten we, voor een gezond fysiek lichaam, die extra knoppen indrukken en niet langer wachten tot bestuurders, bankiers en inzittenden goed voor ons zorgen. Soms is het essentieel om gewoon te ontspannen, diep adem te halen en ons lichaam onze vice-lijm te laten zijn.

Eindigend met een blauw gevoel…

En neem deze kritiek alstublieft niet persoonlijk op. In feite, wanneer een ander ons wil bekritiseren zonder duidelijke reden, neem dit dan ook niet persoonlijk. Misschien komt de ander wel uit een McDonald’s gezin en gelooft hij of zij stiekem dat “Tai-Naturals” alleen maar kunnen functioneren op éénhandige vaten. Om deze reden, als er een emotie of gevoel opkomt tijdens de massage, vecht dan niet tegen de innerlijke druk van de emotie die je voelt. Laat het gewoon voorbijgaan en ga later verder.

Andere manieren om de kwaliteit van het leren en van de kwaliteit van het leven te verbeteren

Aanraking creëert helende energie in ons lichaam, wat een betere gezondheid bevordert. Als we spiritueel aanraken, is onze energie verbonden met het spirituele en culturele erfgoed van Singapore. Aanraking is ook verbonden met de natuur en de oeroorzaken van het menselijk bestaan. Onze spirituele voorstellen, alleen, kunnen alleen worden waargenomen door onze aanraking.

En wanneer de natuur ongezond is, kan aanraking worden gebruikt als een genezende activiteit. Slangen, hagedissen en andere insecten en biddende dieren kunnen op een handpalmen rug worden gelegd voor genezing. Deze methode kan worden toegepast op de oppervlakkige huid.

Beeldvorming, verbinding met het spirituele rijk…

Alles is één. Alle dingen zijn verbonden met het goddelijke. Het lichaam, de emoties, de gedachten en de ervaringen zijn minder en minder onderscheidbaar bij onze ware natuur. Door de eenheid van de aanwezige dingen aan te raken, zijn we in staat ons met hen te verenigen.

Het aanraken van de grote quilt van universele inspanningen bevordert de genezing van individuele en mondiale problemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.