Uncategorized

Gezondheid en Geneeskunde

Signalisatie Voor Noodgevallen

Wij gaan letterlijk een nieuw tijdperk binnen waarin een lange levensduur en ziekte de twee grootste factoren zijn die ons de das omdoen (performancia). Aan de andere kant, heb je het gezegde gehoord: "zij die weinig hart heeft, zal de dood sterven" De micro-organismen die ziekten veroorzaken zullen niet aarzelen om zoveel mogelijk doelwitten op hun weg aan te vallen om u snel van uw jeugd en vitaliteit te beroven!

Dit tijdperk van auto-immuuninson geeft ons de perfecte gelegenheid om onze gezondheid en vitaliteit te verbeteren, zowel geestelijk als lichamelijk. auto-immuuninson begrijpt dat zowel ons gevoelsleven als ons lichaam een grote invloed heeft op onze gezondheid.inflammatoir darm syndroom bijvoorbeeld kan worden herleid tot onze "happy place" d.w.z. ons lichaam, en erkent dat de manier waarop we denken en voelen een directe invloed heeft op de intensiteit van de ziekte. Het wordt de ontsteking van de darmen die volgt op de irritatie en de aanval van het immuunsysteem.

Sinds jaren wordt aangenomen dat de banden tussen ons emotionele en ons immuunsysteem, alsook tussen ons zenuwstelsel en onze bloedsomloop, het centrale zenuwstelsel en ons hormonale systeem allemaal normaal werken.

Maar zijn we werkelijk "normaal" gezond?

In de afgelopen jaren hebben de moderne geneeskunde en de daarmee samenhangende "moderne" dieetstrategieën ons allemaal aangezet tot het verwachten van snelle oplossingen voor onze eindeloze problemen. De keurig verpakte benadering van ziekte die de moderne geneeskunde ons heeft opgelegd in de vorm van door het Westen gesteunde farmaceutische medicijnen met hun emotionele impact, heeft ons achtergelaten met geloofsbevestigende medicijntherapie als middel om een doel te bereiken.

Maar moderne geneeskunde komt niet zonder een prijs. Misschien wel de belangrijkste van alle moderne ziekten is de bevestiging van ziekte. De opkomst van de "moderne" geneeskunde en de "moderne" dieet-tactieken heeft ertoe geleid dat steeds meer mensen de diagnose krijgen dat ze ziek zijn en het ene geneesmiddel na het andere voorgeschreven krijgen. Daarmee heeft de moderne geneeskunde haar vermogen opgegeven om de inwendige mens te behandelen en werkt in plaats daarvan aan "patiënten" voor degene van wie zij denkt dat die de prijs van genezing kan betalen.

Maar de moderne geneeskunde staat niet alleen in haar falen om het emotionele aspect van ziekte aan te pakken. Ook zien we in de moderne geneeskunde dat het gevoelsleven van de patiënt wordt aangetast omdat ziekte iemands leven in een staat van beroering brengt.Relaties die centraal staan in de gezondheid en het welzijn komen nu in het gedrang. Orthomoleculair therapeut Den haag

Ik zou graag een aantal strategieën uit de alternatieve geneeskunde willen aanreiken om op zijn minst de emotionele aspecten van ziekte te helpen verzachten en misschien te helpen bij het cultiveren van een positievere en meer ondersteunende relatie tussen u en uw arts.

1. Hart Karate

Van hart-oefenprogramma's is aangetoond dat ze effectief zijn in het verbeteren van de lichamelijke conditie en het verminderen van de symptomen van artritis. Hoewel regelmatige lichaamsbeweging nooit mag worden genegeerd, kan een getrainde hartoefenaar die momenten identificeren waarop hartoefeningen de patiënt het meeste voordeel kunnen opleveren. Hartprogramma's bevatten vaak een langzame en diepe ademhaling en ontspannende muziek, en zijn vooral nuttig wanneer u door uw drukke levensstijl vaak weinig tijd hebt om te douchen. Hartgerelateerde problemen komen vaak voort uit spiervernauwing rond het hart, en verbetering stimuleert het ontspannen van de omliggende hartspieren.

Het is belangrijk dat u het advies inwint van een getrainde hartdeskundige om ervoor te zorgen dat u niet alleen de spieren van het hart aanspant, maar ook werkt aan het ontstoppen en ontspannen van het hart.

2. Yoga

Hoewel veel mensen bekend zijn met de beoefening van Yoga, realiseren weinigen zich dat het ook een vorm is van Combative Human Movement, een traditionele vechtkunst die mentale en fysieke kracht combineert om een tegenstander te overmeesteren. In essentie combineert Yoga oefening, meditatie, rust en begrip. Het fysieke aspect van Yoga richt zich op het opbouwen van kracht, terwijl het mentale aspect iemands kracht geduld en mededogen test. Het meest interessante voordeel van Yoga is het leren hoe op de juiste manier te ademen, en zo iemands gezondheid te verbeteren en stress te verlichten. Sommige yogalessen bevatten elementen van strategie, waarbij studenten wordt geleerd zich door gevarieerde situaties te manoeuvreren en een gecontroleerde ademhaling te gebruiken die hun fysieke en mentale stabiliteit ondersteunt. Voor mensen die arts zijn, kan Yoga een speciale opleiding bieden naast de meer basale technieken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.