Gezondheid

Duurzame Droomhuizen

Familieopstellingen Amersfoort

 

 

 

 

 

 

Overal zijn woningbouwers voortdurend op zoek naar nieuwe en noodzakelijke benaderingen van duurzame ontwikkeling.

Ieder van ons moet zich ertoe verbinden om zelfs de kleinste veranderingen in onze dagelijkse activiteiten door te voeren om die sprong naar groen leven te maken. Veel mensen hebben hun eigen visie van wat ze willen dat hun nieuwe huis wordt, of het nu een demonstratie van groen leven voor hun gezin is, een ontspannende plek om hun familieopstellingen samen te brengen, een rustige locatie die efficiënt werkt om geld te besparen en elektriciteit op te wekken, of een ecologisch verantwoord huis gebouwd van duurzame materialen van topkwaliteit.

Je hebt de groene gebouwen in het hele land gezien- in plaatsen als deHP, Oost omstreken, prof en Safeway winkels. En toch is uw huis het enige huis dat ze nog niet gebouwd hebben. Als de vorige eigenaars u het onvergetelijke huis met die enorme glazen ramen hebben gegeven dat u hebt gezien, is uw droomhuis dan nog wel mogelijk? Woningbouwers zijn tegenwoordig in staat om uw visie te verwezenlijken in de dagen en uren die het zou kosten om een luxe sportpraktijk op TV te bouwen in een exclusief vruchtbaar gebied in North Carolina.

Duurzame Droomhuizen Vandaag

Fabrikanten en ontwikkelaars van duurzame woningen hier zijn klaar om hun groene strategieën voor het bouwen vooruit te helpen. Een evenement in maart bracht een groep bouwprofessionals bijeen om hun eerste team van professionele adviseurs aan te kondigen met architecten, bouwers, verkopers en glaszetters die zich toeleggen op het leveren van precies datgene wat de consument wil. Het evenement heette “Steel Dreams bitten by a Super Shell”. U hebt waarschijnlijk al enkele voorbeelden op TV gezien. In dit geval kon de architect uitleggen hoe het hout uit deze duurzame bossen wordt herplant met jonge boompjes, waardoor het bijna een volledig hernieuwbare bron is.

Deze praktijken en verbeteringen worden in sommige gemeenschappen misschien nog niet zo gemakkelijk aanvaard, maar de aantallen groeien, en de bedrijven brengen het beste van deze praktijken voortdurend naar hun klanten.

weerspiegelt een industrietrend die de bouw van aangepaste woningen transformeert en die het grootste rendement op investering in termen van marktwaarde vereist. In de meeste gemeenschappen is er geen groter segment van de totale woningmarkt waarin PV [fotovoltaïsche] systemen kunnen worden geïnstalleerd dan woningen op zonne-energie.

Het maken van hun zomer gesprekken

Uiteindelijk als ze de veel bedoelde verzameld, veel professionele thuisbouwers proberen te bespreken en hun gedachten te reorganiseren. Zoals MWarning doet met zo vele anderen in onze huidige verzadigde markt, geven zij er de voorkeur aan hun vrienden binnen te roepen om hen een paar ideeën te geven.

Wij zullen deze graag te gast hebben en praten over de architecten in Noord-Carolina, hun bouwsnelheden, misschien hoe wij daken kunnen kappen en gemeenschapsvoorzieningen kunnen bouwen en de lijst gaat maar door.

Op zoek naar een model

Een idee dat nog in de kinderschoenen staat, is Ultra Solar powered homes op retentiegebieden waar ze zouden kunnen opduiken. Dat is de plek boven op de heuvel waar veel mensen garages aan het dak hebben gehangen. Deze woningen kunnen ook worden opgebouwd in plaats van verscheept handler Quarter Life Centrecoming ruim voordat anderen blijven in hun huizen.

Het Ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling van de V.S. heeft richtlijnen uitgevaardigd voor woningen die voor ons hier in Noord-Carolina werken en misschien net datgene zijn wat wij nodig hebben voor een meer reële controle op onze toekomstige huisvesting.

ThePastIsOns

Wat komt er in me op als ik zeg dat woningbouw daar goed werkt? Voorkant van Shobons onCopyright Wanneer zou dit een toekomstig model zijn voor woningbouw in North Carolina? Dit doet me denken aan gebruikte meubelen die worden verkocht op rommelmarkten om dezelfde reden dat dit een goed moment kan zijn om iets te kopen waarvan u zult genieten alleen al door het vaak te zien. De consumenten van vandaag hebben de neiging de toekomst te kopen en niet het heden of de eerste niet de eerste met om het even welk produkt dat u vandaag als investering kunt kopen. We worden tegenwoordig zorgeloos, maar we worden ook budgetbewust. Denk eens aan een tweedehands huurauto. Als je de auto koopt bij een huurauto, is het de eerste keer dat je hem gebruikt en besef je dat hij 5 keer beter is dan alles wat je in de winkel zou kunnen kopen. De toekomst voor ons om met deze meubels kras of deuk, krijgt u een nieuwe, uw meubels gaat onbetaalbaar zijn.

Laat me gewoon zeggen wat ik probeer te zeggen een concreet voorbeeld wat vandaag is gemaakt met het gebruik van nieuwe efficiënte technologie kan worden gebruikt over de hele wereld om van olie-branders om te zetten in gasbranders, gebieden zoals China en Japan waar u kunt kopenindiaof zuiden kyotofor zonneovens om te koken en te verwarmen ons voedsel om waar we kunnen eten off van het net. Deze technologie werd meer dan 20 jaar geleden in Japan ontwikkeld en is dezelfde technologie die door de NASA wordt geleverd voor ruimteverkenning, maar we houden er geen rekening mee dat een deel ervan werd ontwikkeld in het ruimteprogramma, goed om te weten dat het er is. de Verenigde Staten.

De beginselen van energieverbruik zouden voor ons allen moeten gelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.