Gezondheid

De kunst van aromatherapie

Online aromathearpie

 

 

 

 

De eenvoudige weg naar een gezonder lichaam

De kunst van het masseren moet eerst worden uitgevoerd door een ervaren massagebeoefenaar. Alleen professionals die een strenge opleiding hebben gevolgd, mogen reflexologie beoefenen, omdat reflexologie een gespecialiseerde tak van massage is. Reflexologie verbetert het bindweefsel en bevordert de algehele ontspanning. Reflexologie verbetert de bloedsomloop, verlicht spierspanning, vermindert kwalen en bevordert verlichting van lichaamspijn.

Om reflexologie effectief te laten zijn, controleert een therapeut het tempo, de techniek en de afstand. Een aanraking vanFocus by tender touch, staat gelijk aan 2 minuten van uitgebreide keelverkenning voor reflexologie zuivering. Tijdens reflexologie wordt een verhoogde ontspanning van strakke of vermoeide spieren bewerkstelligd door oppervlakte tikken, druk en beweging. Voor betere resultaten helpt een goede bedpartner of warme deken de reflexoloog terwijl de masseur zich concentreert op algehele ontspanning. Bovendien kan de reflexprocedure productief en doeltreffend zijn als de druk en de ontspanning correct worden uitgevoerd.

Traditionele reflexologie, acupunctuur en aromatherapie werden beoefend in de oude Chinese cultuur. Een van de redenen waarom acupunctuur nog steeds op grote schaal wordt beoefend is het vermogen om vitale energie te stimuleren zonder de pijn van naaldtherapie. Tegenwoordig worden bij aromatherapiebehandelingen verschillende essentiële oliën en USDA kruiden gebruikt. Etherische oliën zijn geconcentreerde plantenextracten, die onbewuste manieren van genezing opwekken. Zo wordt lavendelolie gebruikt om congestie van de luchtwegen te verlichten, terwijl jasmijnolie slapeloosheid verlicht.

Bij etherische oliën ligt de nadruk op stress, angst, depressie, woede, angst, schaamte, uitputting, en een verscheidenheid aan andere emotionele irritaties. Bij gebruik tijdens een sessie hebben etherische oliën een reinigend, ontspannend, kalmerend effect en kunnen ze de persoon helpen woede, angst, stress en andere negatieve emoties te verminderen. Therapeuten voegen een paar druppels rozemarijn, geranium, bergamot of sandelhout toe aan de olie voor een aangenaam aroma en om de spanning te verzachten.

Het gebruik van aromatherapie heeft een lange geschiedenis en wordt veel gebruikt in China, Japan, Rusland, Amerika, Europa en andere oude culturen. Aromatherapie is een belangrijk onderdeel van de Ayurveda, de holistische Indiase wetenschap, die een optimale gezondheid bevordert door het verminderen van de negativiteit in iemands geest.ori Arnold Moskowitz, PhD, stagiair van de faculteit van esthesie aan de Universiteit van Toronto, beweert dat angsten zoals files, spreken in het openbaar, het weggooien van een brief op het werk, roken en vechten in de sport de bron zijn van de meeste fysieke en emotionele angsten. Deze en andere zijn op grote schaal gebruikt als behandelingsmethode door veel mensen die aan fobieën lijden; hoewel ze bijna geen kans hebben om de fobie werkelijk te elimineren.

Wat is een fobie?

Door aromatherapie te gebruiken om mensen te helpen om te gaan met overeten en aan obesitas gerelateerde aandoeningen, zouden we logischerwijze dan moeten beweren dat aromatherapie het meest effectieve geurproduct is dat helpt om het ectoplasmatisch vet te smelten en de sappen van het spijsverteringskanaal vrij te maken.

Hoe kies je een Aromatherapeut

De kunst van aromatherapie kan niet door iedereen beoefend worden. Het is het beste dat u zorgt voor een aromatherapeut die hun opleiding en certificering als aromatherapeut hebben ontvangen, alsmede ervaring hebben met een groot aantal klanten. Op die manier bent u er zeker van dat de aromatherapeut bekend is met hun producten, en hebben gecertificeerd dat ze het product goed gebruiken en volledige controle hebben over de methode van behandeling.

Tenslotte kunt u overwegen om af en toe een consulent in te huren voor uw kwaal. Zij kunnen u een beetje op weg helpen als u iets verder wilt begrijpen dan de hand-out. Hun professionele mening mag niet worden verworpen op basis van slechts één sessie. Het is veel beter om de mening te vragen van iemand die de opleiding heeft gevolgd om u een redelijke beoordeling te geven.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.